Picknickkast

Leuk dat je interesse hebt in onze picknick!

Wat?

Samen met Keurslagerij 't Torreke, lokale bakkers en Mariënstede, werkten we 3 picknickvariaties uit:

De kleine Pompeschitter

De grote Pompeschitter

De Pompeschitter Deluxe

In alle picknickmanden vind je streekproducten en ander lekkers. 

Waar?

Je vindt onze picknickkast in gemeentelijk domein 't Torreke, Plaats 6, 8890 Dadizele. De kast staat tegen de omheiningsmuur ter hoogte van de picknickbanken.

We vragen je graag de picknick ter plaatse te gebruiken.

Wanneer?

De picknickkast opent officieel op paasmaandag 5 april 2021. Reserveren kan vanaf 26 maart 2021. Je kan picknick bestellen tot daags voor je de picknick wil gebruiken, 12 uur. Wil je op zaterdag picknicken, dan kan je dus tot uiterlijk vrijdag 12 uur bestellen. Je kan 's middags (vanaf 11.30 uur) of 's avonds (vanaf 18 uur) picknicken. 

Sluitingsdagen

Op deze momenten is een picknick niet mogelijk:

  • donderdag en zondagavond
  • dinsdag 20 juli tot vrijdag 13 augustus

Op zon- en feestdagen kan je enkel 's middags een picknick gebruiken.

Draag zorg voor de natuur

We willen jullie graag in alle rust laten genieten van de mooie natuur.

De picknick wordt jou gepresenteerd in mooie picknickmanden. Alle producten zijn verpakt in duurzame materialen. Ook voor bekers en bestek kozen we voor degelijk materiaal. We vragen dan ook uitdrukkelijk de natuur te respecteren en indien je toch afval hebt, deze in de afvalbakken te deponeren.

De picknickkast werkt volledig autonoom. De kast is in hout vervaardigd en is volledig geïsoleerd. Gezien ze in de schaduw staat en voorzien is van een groendak, wordt jouw picknick lekker fris gehouden. Een extra koeltas zorgt voor frisse drankjes.

Reserveren

Maak gebruik van de groene knop onderaan om te reserveren. Jouw reservatie komt automatisch bij Keurslagerij 't Torreke terecht. Zij sturen jou een bevestigingsmail met de betaalgegevens. 

Werkwijze

1. Maak jouw keuze uit de verschillende soorten picknick

2. Reserveer jouw picknick via het blokje 'Reserveren'

3. Je krijgt een bevestigingsmail met de betalingsgegevens, het nummer van jouw deur in de picknickkast en de code om die te openen.

4. Maak de betaling over en stuur een betalingsbewijs via mail door (slagerijtorreke@gmail.com)

5. Haal jouw picknick op het gereserveerde tijdstip uit de kast en geniet van een heerlijke picknick. Je kan gebruik maken van het picknickdeken of de picknickbanken. Leg het picknickdeken niet op de banken om schade te voorkomen. Het picknickdeken wordt enkel op het gras gebruikt.

6. Steek nadien alles terug in de picknickkast (uiterlijk 16 uur bij middagpicknick, uiterlijk 21 uur bij avondpicknick). Let je erop dat al het materiaal (glazen, potjes, klipjes van de deksels...) terug in de kast gaat?

Annuleren

Wil je de picknick annuleren, dan kan dit tot ten laatste 12 uur daags voor de picknick. Wilde je dus picknicken op zaterdag, dan kan je tot vrijdag 12 uur annuleren.

Problemen of vragen?

Keurslagerij 't Torreke

Plaats 31, 8890 Dadizele

0473 58 21 69

056 50 94 86

Smakelijk!

Contactinformatie