Voorstelling website Moorslede.be

25
nov
2018

Op de nieuwjaarsreceptie voor het gemeentepersoneel op 11 januari werd de nieuwe website Moorslede.be voorgesteld. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mag gezien worden. De aanwezigen kregen ook voor het eerste de nieuwe afzonderlijke website voor het toerisme in Moorslede te zien.

De basis de website is een CMS, een Content Management System. De structuur en de inhoud van de website kan volledig ingevuld worden door onze eigen diensten. Dat zal ervoor dat de inhoud voortduren up to date zal zijn.

Wanneer je de website opent zie je meteen de hoofdmenu met 3 items: dienstverlening, vrije tijd en bestuur. Hieronder vind je alle producten die onze gemeente aanbiedt.

Opvallend is de centrale zoekmodule waarmee bezoekers het snelst hun gewenst product kunnen vinden. Maar misschien is het wel raadzaam om eerst de 7 rode blokken te bekijken want dat zijn de belangrijkste producten waarvoor mensen onze gemeentelijke website bezoeken. Verder op de homepagina krijg je een overzicht van nieuwsberichten en activiteiten in onze gemeente.

Wij bedanken graag al de mensen die hebben meegewerkt aan de realisatie van de twee websites. We zijn ervan overtuigd dat zij een grote meerwaarde zullen betekenen voor de dienstverlening naar onze inwoners.