Ateliers Mariënstede en Château Superette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Omschrijving

Je brengt een bezoek aan de atelierwerking van Mariënstede, dienstverleningscentrum voor volwassenen met een beperking. Kleine groepen kunnen na afspraak de werkateliers bezoeken waar de gebruikers op ambachtelijke manier brood bakken, kaas maken, chocolade maken… maar ook tuinieren, dieren verzorgen, computerwerk verrichten… In ieder atelier kunnen de bezoekers rustig meeluisteren, meevoelen, meeproeven, kortom samen mee-beleven. De rondleiding gebeurt door en met de bewoners.

In hun eigen buurtwinkel ‘Château Superette’ kan je terecht voor lokale streek- en hoevespecialiteiten. Je kan er ook een koffie of streekbiertje drinken in de koffiebar of op het terras. Op het einde van de rondleiding wordt een tasje koffie en zelfgemaakte zoetigheid aangeboden door de bewoners.

Wens je tijdens jullie bezoek graag te blijven eten in dit prachtige park. Er is de mogelijkheid om een eigen picknick mee te brengen of om de producten uit de winkel (kaas, zuivel, groenten, chocolade, gebak, brood, …) te nuttigen. Je kan er ook voor kiezen om een picknick te reserveren in onze picknickkast. Dit kan hier.

 

Info

  • Periode: Na afspraak op maandag- en donderdagnamiddag
  • Duur: 120 minuten
  • Prijs: Basisvergoeding van 100 euro, aangevuld met een prijs per persoon afhankelijk van volgende keuze: 3 euro/persoon (koffie/thee met zoetigheid), 6 euro/persoon (koffie/thee met gebak) of 12 euro/persoon (koffie/thee met gebak en verrassingspakket)
  • Aantal: Minimum 5 personen, maximum 15 personen
  • Rolstoeltoegankelijk 
  • Verzamelen: Ingang van Mariënstede, Remi Dewittestraat 6 in Dadizele

Contactinformatie