Voorstelling website Toerisme Dadizele

24
nov
2018

Op de nieuwjaarsreceptie voor het gemeentepersoneel op 11 januari werd de website van Toerisme Dadizele voorgesteld. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mag gezien worden. De website van Moorslede werd volledig vernieuwd en er werd een afzonderlijke website voor Toerisme gebouwd.

De basis de website is een CMS, een Content Management System. De structuur en de inhoud van de website kan volledig ingevuld worden door onze eigen diensten. Dat zal ervoor dat de inhoud voortduren up to date zal zijn.

Wanneer je de website opent zie je meteen de hoofdmenu met 5 items en de centrale zoekmodule 'Wat zoek je?'. Verder op de homepagina krijg je een overzicht van nieuwsberichten en activiteiten in onze gemeente.

We zijn heel tevreden met deze website. We hebben de drie doelen die we voor ogen hadden bereikt: een website met zoveel mogelijk informatie over onze toeristische gemeente, informatie die makkelijk vindbaar is en een bijkomende pijler voor ons statuut als toeristische gemeente.

Proficiat aan iedereen die hieraan meewerkte!


Contactinformatie